Draggles

Lite fakta om Draggles

Draggles är den mest populära utav alla Hatchimals. Trots att Draggles är typ en drake så lovar vi att de inte kommer att spruta eld. Tvärtom kommer Draggles att de dig och ditt barn kärlek och full tillgivenhet. Draggles kommer i ett stort fläckigt ägg.

Vad är Draggles?

Draggles är luddiga små krabater. Med uttrycksfulla ögon och små vingar, skoljer sig dessa Hatchimals från allt du sett förut. Draggles är tillförlitliga, vänliga och söker uppmärksamhet från sin ägare. De lär sig ditt barns röst och bildar ett unikt band till ditt barn genom att ge tillbaka lika mycket kärlek och tillgivenhet som ditt barn ger dem. Draggles finns i blått och grönt, de mest levande och uttrycksfulla färgerna i Hatchimals-familjen. En av de saker som gör dem unika är deras små-fläckiga vingar, som flaxar av spänning varje gång barnet engagerar den.

Hur du knyter band till din Draggle

Innan du träffar din nya smalbenta vän för första gången måste du skapa ett band till den. När du packar upp det stora fläckiga ägget kan vi nästan garantera att det ett magiskt ögonblick som kommer att leva vidare i minnet på dina barn länge. Från nu måste du uppmuntra den mycket om du vill få din Draggle att kläckas. När du uppmuntrat den ett tag kommer du känna din Draggle röra sig i ägget. Den vill ut! Bit för bit, kommer din Draggle picka sig ut. När toppen till slut lossnar, möter du din smalbenta vän för allra första gången.

Din Draggle kommer börja växa upp

Att se sin Draggle växa upp kommer bli en ny upplevelse för ditt barn. Draggle börjar som ett barn som är helt beroende av dig för att lära sig allt om världen och växa upp. Din Draggle kommer att kommunicera med dig genom sina ögon. Varje färg som ögonen har betyder något speciellt. När du talar med din Hatchimal kommer den lära sig din röst. När du väl har fått ett band till din Draggle, kommer de att växa in i nästa skede av livet genom att bryta ut i sång. Varje nytt skede ger en rad nya färdigheter och spel som ditt barn kan njuta av.

Draggles kan lära ditt barn

Hatchimals är en otrolig, ny och interaktiv leksak.. helt olik något du sett förut. Draggles kommer att svara på ditt barns röst, spela sina favoritspel, och lära sig vad de gillar och ogillar. Det är så mycket mer än bara en leksak - Det är en ny vän som väntar på att få leka och ha kul. Detta innebär att Draggles inte kan lära ditt barn spela spel, de lär dem också om medkänsla och vänskap. För att din Draggle skall komma till nästa fas i livet måste ditt barn vara uppmärksam på dess behov och interagera med den på ett omhändertagande sätt. Om man försummar de behov en Draggle har kommer den inte växa upp. Därför belönas ditt barn när den fokuserar på att leka och vara vän med sin Draggle. Detta gör Draggles, och alla Hatchimals för den delen, en erfarenhet som aldrig tidigare varit möjligt.