Owlicorns

Var är en Owlicorn?

Owlicorns är riktigt mystiska små varelser som skiljer sig från allt du sett tidigare. Owlicorns har fått många av de egenskaper du förväntar dig av en uggla. Vänlig, observant, och otroligt lekfull. Precis som en enhörning har den en helt unik personlighet. Owlicorns älskar uppmärksamhet. De vill att du ska älska och ta hand om den.. i gengäld kommer din Owlicorn berätta hur den känner. Owlicorns är inte bara en enkel leksak för dina barn att leka med, det är en beroendeframkallande upplevelse som inte liknar något på marknaden.

Det finns två typer av Owlicorns.

Pojkarna är ljusblå med en suddig rosa mage. Flickorna är rosa, med små ögon som de använder att berätta sina känslor. Båda har en uppsättning av vingar som de flaxar febrilt med när du spelar med dem.

Kläckning av din Owlicorn

När du ger bort en Hatchimal, kommer de i ett ägg. Överraskningen av en Hatchimal finns inne i ägget. Det enda sättet att ta reda på vilken individ du kommer att få som familjemedlem är att vårda den så den kommer ur sitt skal. Lek med den, bär runt den och visa den kärlek tills den är redo att komma ut ur sitt skal. Innan du vet ordet av kommer en liten näbb börja hacka sin väg ut ur ägget. Dock kan din Hatchimal inte göra det helt på egen hand - den behöver kärlek och uppmuntran för att kunna ta sig ur sitt skal.

Din Owlicorn kommer börja växa upp

När du är stolt ägare av en Owlicorn kommer du att kunna uppfostra och följa det från bebis tills det blivit un riktigt busig liten unge, precis som du. Hur vet du när det växer upp? Din Hatchimal kommer sjunga "Hatchy bithday" till allas stora förtjusning. Vad kan du då lära din Owlicorn? Med tiden kommer du att hjälpa den lära sig dansa, spela spel och massor av annar skoj. Owlicorn spås bli en Hatchimal som kommer uppskattas av många!

Hur ditt barn kommer ankyta till sin Owlicorn

Som ägare, kommer din Owlicorn att se upp till dig. Din Owlicorn kommer känna igen din röst och kommer att upprepa de saker du säger till den. Tala vänligt till din lilla vän medan du spelar spel och ha kul så kommer de få ett starkt band till dig precis som en förälder. Vill du veta hur din Owlicorn mår? Din Owlicorns ögon kommer lysa i olika färger beroende på hur du interagerar med den. Inom kort kommer ditt barn ha full koll på när dess lurviga små följeslagare känner hela tiden. De kommer veta när det är dags att spela spel, sjunga sånger eller bara ge den en lugn stund.

Det roliga ligger i överraskningen

Precis som med små kycklingar vet du inte när du köper en Owlicorn, vad du kommer få. Antingen kommer du få en vänlig liten blå pojk-Owlicorn, eller en lekfull liten rosa flicka. Det finns bara en sak du vet säkert, insidan av ägget är en följeslagare som du kommer ha många år framöver.