Pengualas

Lite kort om Pengualas

Om du vill ge ditt barn en gåva som han eller hon sent kommer glömma, då är Penguala valet för dig. Pengulas är en av tre typer av Hatchimals du kan köpa, alla tre lika stora överraskningar. Skaffa dig ett ägg som ditt barn kan vårda och förundras över. Det kommer att reagera när ditt barn interagerar med det och till slut svara med hack, läten och ljus, vilket betyder att det är redo att kläckas. Efter en stund kommer ditt barn se en liten gullig rosa näbb picka sig genom skalet. Med ditt barns uppmuntran kommer Pengualan att arbeta sig genom skalet och till slut kommer toppen att flyga av. Vad finns finns då inuti? Ditt barns nya bästa vän!

Hur ser de ut?

En Penguala är en magisk liten varelse som endast finns i Hatchimals-världen. Precis som en pingvin har den en knubbig liten kropp. Dessutom har Pengualas en liten tofs som är full av funktioner ovanpå huvudet. Så snart ditt barn ser de små söta ögonen kan vi lova att de fått en ny vän. Det finns två typer av Pengualas. Bedårande rosa och de pulserande röda och gula. Vilken får man då? Omöjligt att veta, det enda sättet att ta reda på det är att köpa en och låta den kläckas!

Vad är Pengualas?

Det en Penguala längtar efter mer än något annat, är en vän. Pengualas vill leka, sjunga, dansa och ha kul. De vill dessutom göra det med ditt barn. Vi kan lova att ditt barn kommer bli förälskad i sin Penguala. Eftersom Pengualan kommer ut som en bebis är den i behov av att ditt barn lär den om livet. Den kommer att lära sig ditt barns röst och skapa ett band till ditt barn som kommer vara många år framöver. Pengualas är till och med så smarta att de kan lära sig de ord ditt barn säger till dem och upprepa dem. När de gör det vet du att de och ditt barn skapat ett riktigt starkt band!

Hur växer de?

Med kärlek och uppmärksamhet kommer Pengualas utvecklas genom tre faser i livet. De börjar som en bebis och det kommer vara upp till ditt barn att lära den allt om livet. Allt från att lära dem gå, prata till att spela spel. Pengualan kommer sedan växa upp till att bli ett litet barn. Då kan de känna igen ditt barns röst. De kommer även sjunga, dansa, spela spel, allt tack vare att ditt barn hjälpte den i sin utveckling. Detta gör varje Hatchimal unik, något som aldrig kan ersättas av en annan leksak.

Vad gör en Penguala till en bra vän?

Så många leksaker dessa dagar är ensidiga och statiska. Ditt barn använder alltid sin fantasi för att skapa en värld av möjligheter som egentligen är begränsad till deras kreativitet. Med en Penguala, är ännu mer möjligt. Pengualan kommer att känna barn personligen och de kommer hjälpa varandra att utvecklas. Pengualas lär ut omsorg, medkänsla och kärlek. Det vill vi lova är mycket mer än bara en vanlig leksak. Med hundratals unika funktioner, finns det nästan ingen gräns för hur mycket kul ditt barn kommer ha med sin Penguala flera år framöver.